За Restine

Рестине е бренд на производствената компанијата Иннацо Мак ДОО, со седиште во Прилеп, Македонија. Компанијата Инако е формирана во 2015 година и успешно напредува на странските пазари. Основното производство на компанијата опфаќа перници, душеци и над-душеци, пред се, изработени од пена. Се работи за најголемиот извозник во Македонија на ваков тип на производи. Од формирањето, компанијата произведува за познати европски брендови и  трговски ланци, за  пазарите во Германија, Холандија, Франција, Шпанија, Италија, Англија, Белгија, Руисја... Брендот Рестине го носи носи на македонскиот пазар искуството стекнато низ работата за клиенти кои имаат исклучително високи критериуми за квалитет. Ние веруваме дека квалитетниот сон не е привилегија туку право и се стремиме да понудиме квалитетни производи по пристапни цени, поволни за домашниот пазар. Она што не истакнува се иновативноста и посветеноста. Голем дел од производите на Рестине се уникатни и единствени на македонскиот пазар.

Производите на Рестине се изработени со најголемо внимание, до последниот конец. Целото производство го носи OEKOTEX сертификатот кој гарантира за безбедноста на материјалите кои се користат во процесот на производство.

За Нас

Рестине е бренд на производствената компанијата Иннацо Мак ДОО, со седиште во Прилеп, Република Северна Македонија. Нашата компанија е формирана во 2015 година и успешно напредува на странските пазари. Основното производство на компанијата опфаќа перници, душеци и над-душеци, пред се изработени од пена. Се работи за најголемиот извозник во Македонија на ваков тип на производи.

Restine Shop

  • 076 449 982
  • shop@innaco.com.mk
  • https://innaco.mk

Facebook

Restine Shop © 2024. UKION SHOPS