Контакт

Локација

Адреса:
Restine Shop
Ново Лагово бб, Прилеп, Република Македонија
Телефон:
076449982

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

За Нас

Рестине е бренд на производствената компанијата Иннацо Мак ДОО, со седиште во Прилеп, Република Северна Македонија. Нашата компанија е формирана во 2015 година и успешно напредува на странските пазари. Основното производство на компанијата опфаќа перници, душеци и над-душеци, пред се изработени од пена. Се работи за најголемиот извозник во Македонија на ваков тип на производи.

Restine Shop

  • 076 449 982
  • shop@innaco.com.mk
  • https://innaco.mk

Facebook

Restine Shop © 2023. UKION SHOPS