Информации за испорака

Испораката и доставата на производите е бесплатна за сите нарачки  и е ограничена само на територијата на Р. Македонија. но доколку ја имате одбрано опцијата ‘‘плаќате при достава‘‘ се додава 1% од вредноста на производите за  Карго откуп услуга. Испораката ја вршиме од нашите магацини во Прилеп додека доставата ја врши курирска служба. При потврдувањето на нарачката, преку е-пошта ве известуваме за статусот на Вашата нарачка.
Добивате 2 известувања на е-пошта : Потврда дека Вашата нарачка е примена. и  2. Потврда дека производот е испорачан на Вашата адреса.
Вашата нарачка ќе ви биде доставена во рок од максимум 5 работни дена од моментот на примање на првата потврда (дека Вашата порачка е примена од страна на https://www.restine.mk/). 

Кога карго службата ќе ви го достави производот/е задолжително е да Ви побара Ваш потпис. Доколку карго службата на првиот обид не Ве добие на впишаната адреса, правилото за испорака до максимум 4 дена прекинува во сила и производ би се доставил тогаш кога службата ќе успее да стапи во контакт со Вас. Доколку во случај во период од 6 дена не воспостават контакт со вас, производот го враќаат назад во Рестине Шоп. Рестине Шоп го задржува правото сретствата од купениот производ да не ги враќа, но да обезбеди повторно испорака на производот со доплата за испорака од 100ден на Ваша адреса.

За Нас

Рестине е бренд на производствената компанијата Иннацо Мак ДОО, со седиште во Прилеп, Република Северна Македонија. Нашата компанија е формирана во 2015 година и успешно напредува на странските пазари. Основното производство на компанијата опфаќа перници, душеци и над-душеци, пред се изработени од пена. Се работи за најголемиот извозник во Македонија на ваков тип на производи.

Restine Shop

  • 076 449 982
  • shop@innaco.com.mk
  • https://innaco.mk

Facebook

Restine Shop © 2024. UKION SHOPS