RESTINE WAVY VISCOOOL ПЕРНИЦА
1.690 ден.
text_reviews
“ Restine Wavy Viscooоl” претставува анатомски дизајнирана перница што обезбедува идеален баланс и п..
1.690 ден.
RESTINE BOUNCY RELAX ПЕРНИЦА
320 ден.
text_reviews
“Restine relax” е класична перница идеална за спиење без оглед на положбата во која спиете..
320 ден.
RESTINE CLOUD CUMULUS ПЕРНИЦА
699 ден.
text_reviews
"Restine Cloud Cumulus"  е идеална перница за оние што уживаат во чуството на удобност и м..
699 ден.
RESTINE CANNES SOFT ПЕРНИЦА
750 ден.
text_reviews
“Restine Cannes Soft” Перницата Restine Cannes Soft е специјално дизајниранa да обезбеди мирен со..
750 ден.

Restine.mk

  • Promo

За Нас

Рестине е бренд на производствената компанијата Иннацо Мак ДОО, со седиште во Прилеп, Република Северна Македонија. Нашата компанија е формирана во 2015 година и успешно напредува на странските пазари. Основното производство на компанијата опфаќа перници, душеци и над-душеци, пред се изработени од пена. Се работи за најголемиот извозник во Македонија на ваков тип на производи.

Restine Shop

  • 076 449 982
  • shop@innaco.com.mk
  • https://innaco.mk

Facebook

Restine Shop © 2024. UKION SHOPS